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the purpose of aiding in the distribution of the current is manufacturing 
machinery so as to come within class 4 of section 1999. Such machinery 
would, therefore, come within class 2 of said section. 

It is therefore my opinion that machinery in a sub-station is not a 
part of the single and continuous property which the state board of 
equalization is permitted to assess but that the same should be assessed 
by the county assessor of the county in which it is situated. While this 
machinery might, generally speaking, be said to be a part of the single 
and continuous property because used in connection therewith, never­
theless, it is only the single and continuous property that is defined by 
the law that the state board of equalization may assess and the law 
specifically states that machinery shall not be considered a part of the 
single and continuous property. 

It is also my opinion that said sub-station property should be as­
signed to class 2 of section 1999, R.C.M. 1921. 

Very truly yours, 

L. A. FOOT, 
Attorney General. 

Abstraet of Title-Platted Additions-Lands-Cities and 
Towns-Counties-County Commissioners. 

Owners of land surveyed and platted as townsite must 
file with plat a certified abstract. 

Mr. Anthony Hork, 
County Clerk, 

Hamilton, Montana. 
My dear Mr. Hork: 

May 27, 1931. 

I have your request for an opmIOn relative to section 4986, R.C.M. 
1921. You wish to know whether it is necessary 'for the county to have 
abstracts of title made now to file with the plats for which no abstracts 
were ever made. 

Section 4986 requires the owner of the land so surveyed and platted 
to prepare and file with said plat an abstract of the title of the land; 
such abstract of title must be prepared and certified to by an abstractor, 
duly qualified to engage in the business. The abstract, after completion, 
must be submitted to the county attorney of the county when said platted 
land is outside of any city or town, or to the city or town attorney if 
said platted land is within the boundaries of any city or town, for exam­
ination. 

If the county attorney or city attorney refuses to certify to said 
title as herein provided it shall be the duty of the person claiming to 
own said land in fee simple to begin suit to quiet title and prosecute the 
same to final judgment. 

Section 4987, R.C.M. 1921, requires "All such plats must be prepared 
in duplicate, and when the land platted is within the boundaries of a 
city or town they must be submitted to the city or town council for 
examination and approval or rejection, * * *" 
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Section 4994, R.C.M. 1921, provides "Any person who shall violate 
any of the provisions of this chapter is guilty of a misdemeanor and 
punishable by a fine of not less than ten dollars nor more than three 
hundred dollars." 

There is no provision of law, in my judgment, for the county com­
missioners to prepare an abstract in connection with any of these plats 
where the owner has failed to do so. The plat should not have been 
approved by the county commissioners or the penalty for failure to 
comply with the law should have been enforced as against the owner. 

Very truly yours, 
L. A. FOOT, 

Attorney General. 

Nurses - Examinations - Certificates of Registration -
Qualifications-Illness. 

Lack of good health is not legal ground for refusing an 
applicant an examination for certificate as registered nurse 
unless it is such as would warrant revocation of certificate 
issued. 

Miss Edith Brown, 
Director of Nursing Education, 

State Board of Health, 
Helena, Montana. 

My dear Miss Brown: 

June 1, 1931. 

You request an opinion of this office as to the eligibility of Miss 
May Voight, of Missoula, Montana, who has made application to take 
the Montana examinations for a registered nurse registration. The facts 
are that Miss Voight was graduated and has her diploma from the 
Tacoma General Hospital, state of Washington, and you state, and the 
correspondence shows, that she did not put in full three years in the 
hospital in question, but notwithstanding such facts, by a reasonably 
substantial course of study there she was given a diploma from that 
institution. She is now suffering from sleeping sickness and probably 
unable to discharge the duties of a registered nurse at this time. You 
request an opinion as to her right to take the examinations. 

You are advised that by the provisions of chapter 129, laws of 1929, 
it is provided as follows: 

"Applications for registration under the provisions of this 
Act shall furnish satisfactory evidence that he or she is at least 
twenty-one years of age, of good moral character, and has been 
graduated from a training school of nurses connected with a 
general hospital, approved by the Board, where a systematic 
course of at least three years instruction is given, except .in the 
cases hereinafter provided for; provided that the Board may 
grant proper credit upon such three year period to any student 
for previous trainin.g and study under such rules and regulations 
as the Board may prescribe. 
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