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of the "Arcade" brand of butter. Section 2629, above referred to, reads 
as follows: 

"When any dealer in dairy products wishes to retain for 
himself a name, brand or trademark, the same may be regis­
tered with the state department of agriculture, labor and in­
dustry and on no account shall that name, brand or trade mark 
he used by another, unless duly consigned, given or sold to him 
uy -che originator or by the one to whom it belongs." 

Independent of the above statute, the general rule appears to be 
that a trademark can be acquired by mere adoption and use, as such. 
(38 Cyc. 690-691.) In the absence of any statutory provision I am in­
clined to think that the same rule would apply in the use of a butter 
brand such as is involved in your inquiry. 

By the enactment of section 2629 the legislature of Montana has 
apparently imposed upon any person desiring the exclusive use of a 
name, brand or trademark for a dairy product the duty of registering 
the same with the department of agriculture. Failure to comply with 
this requirement of statute would appear to me to constitute a waiver 
of the exclusive right to the use of such name or brand as against a 
person who registers it, as required by law. 

It is further my opinion that so far as your department is concerned 
you have no option in the matter other than to register the brand upon 
the request of the first applicant for registration. 

It is also my opinion that the controversy presented in your letter 
involves a matter concerning which neither your department nor mine 
has any authority to determine the question involved. That is a matter 
for the interested parties to submit to the courts. 

Very truly yours, 

L. A. FOOT, 
Attorney General. 

Health Officers-County Health Officers-Officers­
Residence. 

No particular period of residence in the state or in a 
county is required as a qualification to hold the office of 
county health officer. 

Dr. W. F. Cogswell, 
Secretary, Department of Public Health, 

Helena, Montana,. 

My dear Doctor Cogswell: 

November 16, 1927. 

You have requested my opinion as to how long a person must reside 
in the state, or in any particular county thereof, before he can legally 
accept the position of county health officer. 
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Section 2473 R. C. M. 1921, which provides for the appointment of 
a county health officer, does not prescribe any qualifications a,s to resi­
dence. The only requirement is that such officer shall be a physician 
regularly authorized to practice medicine and surgery in this state. 

There are a number of general constitutional and statutory provi­
sions relative to the qualifications as to residence of public officers. 
S'ection 4723 provides that no person is eligible to a county office who is 
not an elector of the county in which the duties of the office are to be 
exercised. 

'This section, however, must, in my opinion, be read in connection 
with section 4725 of the code which expressly enumerates the officers 
of a county. Since the county health officer is not one of the officers 
mentioned in section 4725, it is my opinion that the requirements of sec­
tion 4723 are not applicable to that office. 

Section 11 of article 9 of the constitution of the state provides that 
any person qualified to vote ·at general elections and for state officers 
in this state shall be eligible to hold office therein. 

In my opinion, this constitutional provision is applicable to state 
offices only. It is therefore my opinion that neither the constitutional nor 
statutory provisions governing the residence of county and state officers 
have any application to the office of county health officer and that no 
particular time of residence in the state or in a county is required as a 
qualification to hold said office. 

Very truly yours, 

L. A. FOOT, 
Attorney General. 

Automobiles-Licenses-Motor Vehicles-Taxation. 

On request of the owner of a motor vehicle for a receipt 
or certificate showing the payment of delinquent personal 
property taxes against it, it is the duty of the county treasurer 
to segregate the taxes due on the vehicle from taxes due on 
other personal property owned by such applicant. 

R. V. Norris, Esq., 
County Treasurer, 

Terry, Montana. 

My dea'r Mr. Norris: 

November 16, 1927. 

You have requested my OpInIOn as to whether county treasurers 
must, on a request of an owner of an automobile, segregate delinquent 
personal property taxes due on said automobile from the taxes due on 
other personal property belonging to such owner. 

Section 2 of chapter 123, laws of 1927, requires the county treasurer 
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