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as well as after its attempted amendment, applies only to the ex­
penses incurred in connection wi~h the appointment of a receiver 
under Section 6079, and has nothIng whatever to do with the expenses 
of the department while a bank is temporarily in charge of a Deputy 
Superintendent under the provisions of Section 6078. 

Therefore, whether you proceed under the provisions of the last 
paragraph of Seci:ion 6078, or under Section 6080, depends entirely 
on whether the expense is incurred by reason of a Deputy Superin­
tendent being temporarily in charge of the bank, or by reason of 
the application for and the appointment of a receiver. If incurred 
by reason of a Deputy Superintendent being temporarily in chargE> 
the expense is payable under the last paragraph of Section 6078, while 
if incurred in connec~ion with the application for and appointment 
of a receiver it is payable under Section 6080. 

Very truly yours, 

WELLINGTON D. RANKIN, 
Attorney General. 

County Clerk and Recorder-Fees-Hail Insurance. 

The County Clerk and Recorder should file applications 
for hail insurance without the payment of any fees therefor. 

State Board of Hail Insurance, 
Helena, Montana. 

Gentlemen: 

You have requested my OpInIOn as to whether any fees are re­
quired to be paid to the County Clerk and Recorder when there is 
filed in his office an a,pplication for hail insurance containing a crop 
lien, Section 350-B, Revised Codes, 1921, (added by Section 3, Chapter 
40, of the Laws of 1923), providing for the filing thereof in such office. 

The State Board of Hail Insurance is a state board or agency 
and the County Assessor in filing such applications in the office of 
the County Clerk and Recorder is merely acting for the board. Sec­
tion 4893, Revised Codes of 1921, provides that no fees must be 
charged the state, or any county, or any subdivision thereof, or any 
public officer acting therefor, for official services rendered, and all 
such services must be performed without the payment of fees. 

It is, therefore, my opinion that under said Section 4893 no fees 
can be charged or collected by the County Clerk and Recorder for 
filing such applications in his office. 

Very truly yours, 

WELLINGTON D. RANKIN, 
Attorney General. 
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