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Indemnity Bonds, to County Treasurer. County Treasurer,
Indemnity Bonds To. Banks, Bonds Of to County Treasurer.
Deposits, Bonds Required For.

Where a county treasurer deposits money with the bank he
is required to take a bond in double the amount of the. deposit.

- Oct. 14. 1911.
Hon. John Hurley,

County Attorney,
Glasgow, Montana.
Dear Sir:

I am in receipt of your letter of the 3rd inst., submitting the ques-
tion:

What bond should the county treasurer require of banks

in which he deposits county funds?

The provisions of Sec. 3003 of the Revised Codes requires that
the bonds should be in double the amount deposited. This office has
twice heretofore had occasion to refer to this law. (See Opinions
of Attorney General, 1906-08, at page 136 and 188). In hoth of these
cases the statement is made that in the event a .deposit is made by
the county treasurer:

“he is required to obtain from such bank a good and
sufficient bond in double the amount of the deposit.”

We have not been able to find any law which amends or modi-
fies the provision of said Sec. 3003. We must, therefore, hold that
the bond must be in double the amount of the deposit. Your opinion
is therefore, affirmed.

Yours very truly,
"ALBERT J. GALEN,
Attorney General.
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