346 OPINIONS OF ATTORNEY GENERAL.

License Law. Lawyers, Payment of License By. Partnerships
Of Lawyers.

Under the provisions of Sec. 4072 of the Pol. Code, each lawyer
practicing his profession, whether individually or in partnership
with others, must pay the license prescribed.

Helena, Montana, May 29th, 1906.
S. V. Stewart, Esq., County Attorney, Virginia City, Montana.

Dear Sir: I am in receipt of your favor of the 24th inst., making
request of my office for an opinion respecting the application of the
license law to lawyers. You state that the particular feature of the law
which you desire explained is whether law partnerships required to pay
a license tor each member of the firm.

In answer to your question we refer you to Sec. 4072 of the Pol.
Code, which provides that “every person practicing a profession as a
lawyer * #* #* must pay a license of five dollars per quarter. Every
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person who draws any legal instrument or paper for which. 4 fee is
charged or money paid therefor, is practicing a profession under this
section. The use of the word “every” in the statute shows legislative
intent to make each lawyer pay the license prescribed, and we give you
as our opinion that each lawyer practicing his profession, whether
individually or in partnership with others, must pay the license prescribed.
Yours very truly, .
ALBERT J. GALEN,
Attorney General.
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