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must appar in person during the hours the polls are open, otherwise 
he cannot vote. In the other case the ballot of the absent elector must 
be deposited in the ballot box during the time the polls are open, other­
wis i cannot be considered a vote. 

You are therefore advised that it is my opinion that both questions 
must be answered in the negative, and that no absent voter's ballot can 
be counted unless it is delivered to the judges of election before or on 
election day, and deposited in the ballot box during the time the polls 
are open. 

Respectfully, 
S. C. FORD, 

Attorney General. 

County Seat, Petition for Removal of. 
Where a petition for the removal of a county seat fol­

lows the statute is sufficient. 

Mr. C. E. Collett, 
Count yAttorney, 

Sidney, Montana. 
Dear Sir: 

August 30, 1920. 

I have your letter of the 28th inst., with reference to the notice of 
the filing of petition for removal of county seat as published by the 
county clerk and recorder, and enclosing copy of such notice, and re­
questing that I advise you whether or not the same is sufficient. 

The statute, Section 2851 Revised Codes, as amended by Chapter 10, 
Session Laws 1919, requires the petition to be presented to the board of 
coun.ty commissioners at least sixty days prior to any action being taken 
thereon by the board, and requires that action thereon must be taken 
at a regular meeting of the board. The same section also requires the 
county clerk to publish a notice of the filing of the petition, which 
notice must state, among other things, that the petition will be presented 
to the board at its next regular meeting for action thereon. This section 
is very carelessly and loosely drawn, and the statute, Section 2891, as 
amended by Chapter 148, Session Laws 1915, requiring the board to meet 
in regular sesion on the first Monday in each month, it is impossible 
for sixty days to expire after the filing of the petition and the first 
sentation, no person can be misled by the notice, and I am therefore of 
the opinion that it is sufficient. 

However, as the statute does not require the notice to be published 
any particular number of time there is no god reason why the county 
clerk may not now, as he bas ample time to do so, republish the notice 
stating therein that the board will take action thereon at its regular 
meeting to be held on the first Monday in October, 1920, and it might 
be well for the county clerk to do so, although as I have said, I believe 
the notice as published to be sufficient to authorize the board of county 
commissioners to take action on the petition at its regular meeting to be 
held on the first Monday in October. 

Truly yours, 
S. C. FORD, 

Attorney General. 
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