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Taxes, Collection of. County Treasurer, Collection of
Taxes. Warrants, in Payment of Taxes. Licenses, Warrants
in Payment of.

The County Treasurer has not any authority to receive
county warrants or anything but money in payment of either
taxes or licenses. '

Sepiember 21, 1914.
Hon. W. M. Black,
County Attorney,
Shelby, Montana.
Dear Sir:

I am in receipt of your letter of the 18th ins‘ant, submitting the
question:

“Is the county tr2asurer authorized to accep. county war-
rants in payment of taxes and licenses?”

Under the law of this state, ‘he county treasurer is not author’zed
to accept any'hing but money in payment of taxes and licenses. County
warrants are paid on pres3ntation if there is money in the treasury
with which to pay ‘hem, otherwise they are registered ‘“and thereafter
paid in the order of registraiion,” Section 2946, Revised Codes. Thz
holder of a warrant may, of course, when thert s money in the treas-
ury with which to pay the warrant, authorize the treasurer to r2tain
sufficien® money to pay the taxes or license, bu. this is a matter rest-
ing wholly between the treasurer and the holdsr of the wairant. The
treasurer is not authorized to pay warrants in anything but money, nor
is he authorized to receive any:hing but money in the payment of
*axes and lic:nses, nor can he legally pay a warrant unt'l he has suf-
ticient money in the treasury to pay not orly the warran: tender, bu.
all outstanding ‘warrants of previous registration. The conclusion
reached by you is correc:, and your opinion is afiirmed.

Yours very truly,
D. M. KELLY,
Attorney General.
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