OPINIONS OF THE ATTORNEY GENERAL.,

"Sheriff, Fees Of. Fees, of Sheriff. ,
A sheriff is not entitled to charge a fee for copies where
such copies are furnished by the party to the action or his
attorney.
, ‘January 20, 1911.
Mr. James R. Stephens,
. - Sheriff, Valley County,
Glasgow, Montana.

Dear Sir:
I am in receipt of your letter of the 16th inst., asking my opinion

as to the fees to be charged by a sheriff in serving copies of any writ,
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process or other paper when demanded or required by law, where
such copies were furnished by the plaintifi’s atiorney.

Sub-division 10, of Section 3167, Revised Codes, provides that the
sheriff shall charge:

“For copies of any writ, process or other paper when
demanded or required by law, for each folio twenty cents.”
However, I call your attention to Section 7199, Revised Codes,

which provides:

“In all cases where copies of pleadings, affidavits or other
pape'rs are to be served, neither the sheriff nor the clerk shall
charge or receive a fee for maiting such copies when the same
are furnished to such officer by Lhe party to the action or his
attorney.”

It is therefore my opinion that the sheriff is not entitled to com-
pensation provided by Section 3167, Revised Codes, where such copies
are provided by the party to or attorney in the case, in which event
the provisions of Section 7199, would of course apply.

Yours very iruly,
ALBERT J. GALEN,
Attorney General.
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